Fan van Almere City
Nieuws

Almere City huurt Peer Koopmeiners

Peer Koopmeiners komt het nieuwe seizoen 2023/2024 uit voor Almere City. De club heeft een mondeling akkoort bereikt mat de club van Koopmeiners AZ. 

De 23-jarige Peer Koopmeiners is een controlerende middenvelder die zijn opleiding heeft genoten bij de Alkmaarders. In totaal kwam hij 115 wedstrijden uit in de Keuken Kampioen Divisie voor die beloftenploeg, waar hij in januari 2018 voor debuteerde. Hierin maakt hij vier doelpunten en gaf hij negen assists. Het afgelopen seizoen viel hij nog drie keer in tijdens Conference League-wedstrijden van AZ.

Peer Koopmeiners

Afgelopen seizoen werd Koopmeiners verhuurd aan Excelsior Rotterdam. Hij speelde 19 wedstrijden in de Eredivisie voor de Rotterdammers. Koopmeiners speelde verder in de nationale selecties van de O16 en O19.

Johan Hansma: ,,In onze selectie was nog plek voor een controlerende middenvelder. Met Peer trekken we een complete voetballer aan, die zowel verdedigend als opbouwend weet hoe hij in de Eredivise uit de voeten kan. Wij denken dat hij een waardevolle toevoeging is aan het palet van middenvelders dat wij nu aan boord hebben.”