Fan van Almere City
Nieuws

Autobedrijf Bochane nieuwe autosponsor Almere City FC

Autobedrijf Bochane wordt de nieuwe autopartner van Almere City FC. Het gerenommeerde autobedrijf met bijna 20 vestigingen waarvan één aan Randstad 22-33 in Almere, biedt de selectie, staf en medewerkers van Almere City FC de mogelijkheid om zich de komende jaren te verplaatsen in een Nissan. Als onderdeel van de samenwerking treedt Bochane toe tot de topsponsoren van Almere City FC. Het bedrijf was sinds vorig seizoen al businessclubpartner.

Bochane is officieel merkdealer van Nissan, Renault en Dacia, maar biedt ook een aanbod van meer dan 1.200 occasions. Bij het autobedrijf kun je terecht voor universeel onderhoud, schadeherstel en autoverhuur. Bochane Lease biedt daarnaast als merkonafhankelijke leasemaatschappij mobiliteitsoplossingen op maat. Bochane gaat altijd voor kwaliteit en efficiency op het hoogste niveau. ,,Bij Bochane zijn we trots op de samenwerking met Almere City. Vol ambitie kijken we uit naar een succesvolle samenwerking. Samen op het hoogste niveau vooruit!” aldus Patrick van der Pijl, algemeen directeur autobedrijven bij Bochane.

De Nissan Juke en Nissan Qashqai zijn de komende twee seizoenen onlosmakelijk verbonden met Almere City FC. Algemeen directeur John Bes: ,,Bochane heeft vanaf het begin laten merken dat zij graag onze autopartner wilden worden. Uiteindelijk hebben zij een goed voorstel gekoppeld aan een aantal fijne gesprekken waarbij wij overtuigd raakten van de match tussen beide ambitieuze organisaties cq merken.”

Foto: Ron Baltus / sportshots.pro