Fan van Almere City
Nieuws

Craft en Almere City verlengen samenwerking

Craft en Almere City FC hebben een akkoord bereikt inzake een verlenging van de samenwerking tot 2026. Hierdoor zijn ook de komende seizoenen alle vertegenwoordigde elftallen van de club te zien in de kleding van Craft.

Adri Zwarthoff, CEO van Craft Benelux, toont zich gelukkig met het partnership: “We zijn blij dat we ook de komende jaren blijven samenwerken met Almere City FC. Naast het feit dat onze kernwaarden goed op elkaar aansluiten is het mooi om te zien dat de club zowel sportief- als zakelijk ook steeds verder door blijft ontwikkelen, iets waar wij als Craft graag onderdeel van zijn. Met de gezonde ambitie om de komende jaren de promotie naar de Eredivisie te verwezenlijken willen wij de club graag waar mogelijk ondersteunen in het bereiken hiervan.”

Algemeen directeur John Bes over het partnership: ,,Craft is in de afgelopen seizoenen een betrouwbare partner gebleken, waarbij hun topsportexpertise op het gebied van kwaliteit en logistiek de samenwerking succesvol maken. Daarnaast denkt Craft graag mee in activaties hetgeen het partnership verder verrijkt.”

Met Craft Sportswear wijkt Almere City FC sinds dit seizoen af van het geijkte rode thuisshirt met het kiekendiefpatroon. Deze keuze werd gemaakt om verder te gaan in een shirt waarin het stadswapen van Almere City FC is vertolkt.

Over Craft
Craft Sportswear, met haar roots in Zweden, is in 1977 begonnen met het ontwikkelen van baselayers om het lichaam droog en op de juiste temperatuur te houden onder alle omstandigheden. Het sportmerk produceert en ontwikkelt sindsdien functionele sportkleding en ondersteunt daarmee vele topatleten wereldwijd.

Vier jaar geleden is Craft ook gestart met teamwear. Zo werkt(e) de sportkledingfabrikant reeds samen met onder meer PEC Zwolle, SC Cambuur, Hammarby, IFK Göteborg, KAA Gent, Toulouse FC, Dynamo Dresden, SV Darmstadt 98, volleybalclub Lycurgus en wielerploeg Team Sunweb. In de komende jaren richt Craft Sportswear, op het gebied van teamkleding, zich op de verschillende in- en outdoorsporten in club- en verenigingsverband.