Fan van Almere City
Nieuws

De namen die schitteren bij Almere City FC: De spelers om dit seizoen op te letten

 

Almere City FC, een club bekend om zijn sterke ontwikkeling van jong talent, heeft dit seizoen wederom een reeks indrukwekkende namen om in de gaten te houden. De opkomende sterren, van de toekomst met hun potentieel. Dit zijn de spelers van Almere City FC om in de gaten te houden dit seizoen.

 

Yoann Cathline: 21 jarige Linksbuiten afkomstig uit Champigny-sur-Marne in Frankrijk. Yoann kwam over van FC Lorient en speelde ook al voor de selectie van Frankrijk O20. Hier scoorde hij 2 keer in acht duels. Hij is zeker een speler die aanvallend iets extras kan brengen.

 

Loïc Mbe Soh: Nog een talent uit Frankrijk. De 22 jarige Centrale verdiger geboren te Kameroen heeft zowel de nationaliteit van Frankrijk als Kameroen en speelt dit seizoen al 10 keer waarvan 9 keer in de basis. Hij kwam over van EA Guingamp in Frankrijk en was al actief voor Frankrijk O19.

 

Steije Resink: De twintigjarige amsterdammer speeld het liefst centraal op het middenveld.  Steije heeft heeft inmiddels al 70 wedstrijden voor de club uit Almere gespeeld. Dit seizoen is hij een vaste waarde in het team op het hoogste niveau van Nederland in de Eredivisie.