Fan van Almere City
Nieuws

Pim Lukassen nieuwe speler Almere City

De 22 jarige Pim Lukassen is nieuw bij Almere City het komende seizoen. De aanvaller komt over van De Graafschap waar hij niet in aanmerking kwam voor een langer verblijf. Lukassen was het afgelopen seizoen speler van de eerste selectie van De Graafschap maar kwam niet voor in de plannen van trainer Adrie Poldervaart. Hij was tevens aanvoerder van De Graafschap o21 waar hij wel indruk maakte en later nam interim trainer Richard Roelofsen hem op in de selectie.

Als invaller scoorde hij tegen MVV in de 90ste minuut de winnende treffer (2-1) en ook kreeg hij invalbeurten tegen VVV Venlo en FC Den Bosch. De Ulftenaar die op amateurbasis bij De Graafschap speelde kwam niet in aanmerking voor een contract en daarom nam technisch directeur Johan Hansma van Almere City contact op. Bij Almere City begint Lukassen ook op amateurbasis maar hij krijgt de kans om een contract af te dwingen. Jong Almere City komt het komende seizoen uit in de Tweede divisie, het hoogste amateurniveau van Nederland en daar kan hij zich goed laten zien. 

Niet alleen Pim Lukassen komt over van De Gaarschap maar ook de 20 jarige Sisqo Lever en de 20 jarige Julius Leever maken de stap naar Almere City en deze beide heren speelden het afgelopen seizoen in de o21 van De Graafschap.