Fan van Almere City
Nieuws

Rajiv van la Parra verlengt bij Almere City

Rajiv van La Parra heeft zijn contract bij Almere City FC met één seizoen verlengd. De 31-jarige buitenspeler voegde zich na de winterse transferperiode bij Almere City FC en speelde zich de afgelopen maanden zo in de kijker van technisch manager Johan Hansma en trainer Alex Pastoor.

Van la Parra was in de Play-Offs verschillende keren belangrijk voor Almere City FC met doelpunten in de wedstrijden tegen FC Eindhoven en FC Emmen. Naast het doelpunt in de finale was hij ook degene waardoor Almere City FC in het thuisduel met de Drentenaren een penalty kregen.

Van La Parra speelt voor zijn komst naar City in totaal bijna 300 officiële wedstrijden op hoog niveau in binnen- en buitenland, waaronder in Spanje, Frankrijk en Duitsland. Hierin scoort hij 35 doelpunten en levert hij 34 assists af. De meeste meters op de teller maakt Van La Parra in Engeland, waar hij in totaal 152 wedstrijden speelt in de Premier League en het Championship.

Rajiv van la Parra1

In Nederland begon Van la Parra zijn loopbaan bij SC Heerenveen, waar hij 97 wedstrijden uitkomt voor de hoofdmacht van de Friezen.

Van La Parra: ,,De klik bij Almere City FC was er meteen vanaf het moment dat ik hier binnen stapte. Dat heeft zich de afgelopen maanden vertaald in mooie momenten en een promotie. Ik ben blij dat ik de volgende stap met de club kan maken.”

Screenshot_20230710_100611_Instagram

Technisch manager Johan Hansma: ,,Rajiv is de afgelopen maanden belangrijk geweest voor Almere City FC en heeft een goede indruk achtergelaten. Hij is een uitstekende teamspeler en iemand die we er het komende seizoen graag bij willen hebben.”