Fan van Almere City
Nieuws

Robin Sack volgt Seegers op als Hoofd Jeugdopleiding

Robin Sack wordt de nieuwe Hoofd Jeugdopleiding van de Ruitenheer Almere City Football Academy. De functie is een natuurlijke volgende stap voor Sack die doorgroeit vanuit zijn functie als manager Academy. Sack tekent voor één jaar bij.

Voorheen was de 30-jarige Nijmegenaar bij Almere City FC betrokken in de functies van jeugdtrainer, assistent hoofd jeugdopleidingen en hoofd scouting. Het wordt het zevende seizoen van Robin Sack bij Almere City FC.

Robin Sack volgt Jurgen Seegers op, die de functie sinds medio 2020 bekleedde. Seegers maakt de overstap naar PEC Zwolle waar hij trainer wordt van de O21.

Sack: ”Het is een enorme eer dat ik in deze functie mag stappen bij een organisatie die continu zo in ontwikkeling is. De Academy speelt een enorm belangrijke rol in de ambities van de club en Jurgen heeft daar de afgelopen seizoenen een enorme bijdrage aan geleverd. Ik zie er naar uit om zijn werk naar het volgende plan te trekken.”

Ook algemeen directeur John Bes is blij met het aanblijven van Sack. “Robin heeft zich de afgelopen jaren goed ontwikkeld en lijkt klaar voor de uitdaging om de Academy in de slipstream van het huidige succes mee te laten groeien. Daarnaast wil ik Jurgen Seegers danken en complimenteren voor het neerzetten van een uitstekende basis waar we verder op kunnen bouwen.”

Bron: www.almerecity.nl