Fan van Almere City
Nieuws

Vernieuwing bij Jong Almere City FC

 

Jong Almere City FC krijgt er voor het nieuwe seizoen vijf nieuwe talenten bij, waarvan drie afkomstig zijn van de jeugdopleidingen van andere Eredivisieclubs. Hoofdtrainer Danny Schenkel kan rekenen op de komst van Jay Kuiper (FC Groningen), doelman Mateyo Malcolm (SC Heerenveen), Jereno van Gom (AZ) en Tyron Perret (Vitesse). Daarnaast wordt de 18-jarige keeper Noel Reit overgenomen van amateurclub ASC De Volewijckers.

Tegelijkertijd nemen elf spelers afscheid van de Almeerse beloftenploeg. Jordy Rullens, Marcelencio Esajas, Tijmen Wildeboer en Layee Kromah vertrekken na enkele optredens in het eerste elftal. Shaquille Eendragt, Tyrese Noslin, Julius Kok, Ghilian Ilaria, Amine Boushaba, Pim Lukassen en Kevin Silva sluiten ook aan bij een nieuwe club. Almere City bedankt de vertrekkers voor hun inzet in de succesvolle jacht op twee Onder 21-landstitels en handhaving in de Tweede Divisie.

Met de deels vernieuwde selectie start de voorbereiding op het nieuwe seizoen op 27 juni. Jong Almere City hoopt met de nieuwe aanwinsten weer mee te kunnen strijden om de prijzen op het Onder 21-niveau.